Elinstallationer för prylnördar

Är du precis som mig, en elektroniknörd? Jag har ett stort intresse för allt som har med prylar, elektronik och liknande att göra. Jag vet att det är ett dyrt och mycket krävande intresse, men jag har jobbat i många år för att kunna ha det såhär och därmed känner jag att det är okej. Jag är i princip intresserad av allt som har med ljud och ljus att göra och allt som hör därtill. Mitt hem är integrerat med alla dessa lösningar som finns på marknaden som jag har velat implementera. Mycket av det har jag kunnat göra själv, men har behövt ta till hjälp av en elektriker här i Borlänge för de mer avancerade elinstallationerna. Jag har anlitat Elfirman Borlänge AB att utföra de elarbeten som jag vill få gjorda, och detta företag har jag anlitat ett flertal gånger förut. Jag har varit mycket nöjd varenda gång, och kommer att fortsätta anlita dem i framtiden. Det finns ingen elektriker som är kunnigare eller har bättre serviceanda än just detta företag. Jag rekommenderar dem varmt till andra, inte bara tekniknördar utan även andra.