Investera i dig själv när ingen annan lyssnar

På grund av en dålig stol och ett oergonomiskt skrivbord så har jag fått en musarm och en riktigt stel rygg. Jag har känt hur det har kommit smygandes för att nu helt plötsligt slå till som en raket på Valborg. Det gör mig så frustrerad och jag har så många gånger sagt till på mitt kontor i Växjö att det måste byta upp sig eftersom det är så många anställda som klagar på de dåliga produkterna. Men de anser sig ha bättre saker att lägga pengarna på, bland annat en högre lön till sig själva. det gör mig riktigt irriterad. Jag hade velat att vi införskaffade höj och sänkbara bord samt stå mattor och nya stolar så att man hade kunnat skifta position under tiden som man arbetar. På grund av min stelhet och rygg- och nackvärk så har jag blivit tvungen att besöka en massage-klinik som heter Kroppskänslan Margaretha Willhammar i Växjö. Hennes behandlingar ges i klassisk massage och i mitt fall i behandlande syfte. Jag känner mig betydligt mer avslappnad och inte alls lika stel efter en massage hos Kroppskänslan i Växjö. Nu håller jag tummarna för att alla klagomål har haft inverkan hos styrelsen över sommaren och att vi kommer tillbaka till ett mer tekniskt avancerat kontor som ökar ergonomin och välbehaget hos alla de anställda på kontoret i Växjö. Kan starkt rekommendera den massage som Kroppskänslan erbjuder i Växjö, man kan besöka dem för att få en avkopplande stund, reducera stress, behandling i förebyggande syfte och av många fler anledningar. Ibland behöver man bara unna sig lite egentid och en investering i sig själv, precis som företaget borde investera i bättre prylar för oss anställda.