Snygga prylar i plåt!

Jag har alltid tyckt att olika prylar och saker tillverkade i plåt är riktigt snyggt. Jag har givetvis själv ingen kunskap om hur man gör, men jag uppskattar konstformen och hantverket. Vi har under ungefär ett år hemma hållit på att renovera och göra om, främst för vår skull såklart men också med tanken i bakhuvudet att vi kanske kommer att sälja inom en snar framtid. Vi har inte kommit så långt i att bestämma oss kring det, men jag var tidigt bestämd med att vi skulle satsa lite extra pengar på snygga och välutförda plåtarbeten, och det var även min partner med på till hundra procent.

Nytt plåttak var en självklarhet – men jag hade lite andra idéer kring ett bord i plåt, med tillhörande stolar och lite sådana saker. Jag kontakta en plåtslagare i Linköping som jag var lite bekant med sedan innan; Resurs Byggnadsplåt. Vi pratade ihop oss om vad de skulle kunna göra, och ungefär vad jag ville ha, och jag fick en utförlig offert utefter den. De kunde till och med svetsa ihop några specialbyggda lampor, och det blev verkligen precis så som jag ville ha det.