Behöver ringa hit en elektriker

Tjenare bloggen! Jag är inne på att skaffa mig en elektriker hit till kåken i Västerås, det är som så att jag går i tankarna på att skaffa lite ny belysning och då kommer det nämligen att krävas en elektriker för att jag ska kunna få det jag vill. Rättare sagt så ska jag ha ny belysning, frågan är snarare vad för typ av belysning jag ska införskaffa mig. Jag är har sedan en väldigt lång tid tillbaka velat ha spotlights i nästan hela huset och det beror på att jag inte har så högt i tak. Sen tycker jag det även är en väldigt praktisk lösning, det är viktigt för mig att jag ska kunna justera ljusstyrkan. Just nu har jag inte alls mycket taklampor och det finns en väldigt enkelt förklaring till det. Jag är väldigt noggrann av mig när det kommer till inredning och design i mitt hem, det måste vara perfekt för att det ska duga åt mig. När man bygger ett hus så sätter man uttagen för taket mitt i rummet, det är väldigt standard och är oftast det som är mest optimalt. Men det innebär också att man måste designa sin inredning ut därefter och det är inte något som jag har gjort. Skulle jag placera mina viktigaste möbler centralt i rummen så förlorar jag väldigt mycket utrymme. Det går inte att ha en divansoffa mitt i rummet, det ser helt enkelt inte snyggt ut. Utan den har jag så klart in mot väggen vilket gör att mitt soffbord står ungefär en och en halv meter till höger om lamputtaget, det ser med andra ord inte riktigt klokt ut. Det är mycket möjligt att en elektriker kan justera det uttaget lite men ska jag ändå få hit en elektriker till Västerås så kan jag likaväl sätta in spotlights istället.  

Du gillar kanske också...